SMINK

smink

SZÉPÍTŐ ALAPSMINK: 5 300,-

Egy egyszerű nappali smink fókuszban a bőrrel. Lágy arcárnyékolás, szemöldök, szempilla és a vendég igénye szerint rúzs, vagy szájfény.

 

ALKALMI SMINKEK: 10 700,-

Legyen szó akár egy hétvégi buliról, vagy egy halloween-partiról, esetleg csak színházba mentek a pároddal, vagy randira készülsz…. Az alkalmi smink során az arc több területe is teljes kidolgozást kap.

 

MENYASSZONYI SMINK: 17 000,-

Az egyik legizgalmasabb és egyben legfelelősségteljesebb feladat sminkes munkáim során. Egy hölgy életében az egyik legfontosabb pillanat, amikor azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen, természetesen a sminkje is.

 

MENYASSZONYI PRÓBASMINK: 17 000,-

A próbasmink során lehetőségem van megismerni a leendő ara sminkelési szokásait, megbeszéljük, hogy mire vágyik, milyen végeredményt szeretne viszontlátni az esküvői fotókon. A próba alatt megalkotjuk a legmegfelelőbb sminket, amit kényelmesen és büszkén viselhet a nagy napon.

Kozmetikusként kiemelt figyelmet szentelek a bőrnek, az általam használt MAC-termékek között sok varázslatos anyag áll rendelkezésemre, hogy elérjük a tökéletes, de nem “maszk-szerű” bőrképet.

 

MENYASSZONYI SMINK KIUTAZÁSSAL: 80 000,-

A menyasszonyi sminket elkészíthetem a szalonban, az otthonodban, de akár egy külső helyszinen is. Amennyiben az esküvőt Budapesten kívül rendezitek, akkor az esküvői csomag keretein belül tudom vállalni a szolgáltatást. Ez tartalmazza a menyasszony plusz 5 fő (örömanyák, koszorúslányok stb.) sminkjét is.

 

BŐVÍTSD SMINKTUDÁSOD!

3 ÓRÁS SZEMÉLYRE SZABOTT SMINKOKTATÁS: 35 000,-

Az egyéni sminkoktatás lényege, hogy száz százalékban a vendég igényei szerint alakítjuk a “tananyagot”. Felmérem a sminktudásod, anyagismereted, majd átbeszéljük, hogy pontosan mit szeretnél megtanulni. Legyen szó akár a tökéletes bőrkép eléréséről, vagy egy füstös szemről, esetleg a legújabb trendi szemöldök rajzolásról – hidd el semmi sem lehetetlen! Átnézzük a már meglévő sminkkészletedet, megtanítom azok helyes használatát és ha nem rendelkezel megfelelő eszközökkel, azok beszerzésében is tudok segíteni. Az oktatás során minden szükséges eszközt biztosítok a számodra, a hallottakat és látottakat egy úgynevezett “face chart” segítségével rögzítjük, hogy otthon könnyebben fel tudd idézni a tanultakat.

Célom, hogy az oktatást követően, a mindennapok során magabiztosabban használd a sminket, legyen szó akár egy egyszerű nappali – , vagy egy bonyolultabb alkalmi sminkről.

Az oktatás során kizárólag professzionális MAC dekorkozmetikumokat használok.

 

AZ ÁRLISTA 2018. JÚNIUS 1-TŐL ÉRVÉNYES. ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐEK.