MICROBLADING

microblading

MICROBLADING SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS: 76 400,-

/TARTALMAZ 1 KORREKCIÓT, MELYRE AZ 5. HÉTEN KERÜL SOR/

Más által készített tetoválás javításánál előfordulhat, hogy plusz áthúzás szükséges.
Ebben az esetben a teljes ár 30%-át felárban számoljuk fel.

Amennyiben valameilyen okból (olajosabb bőröknél, formaváltoztatás, sötétítés, stb.) harmadik áthúzásra is szükség van, a teljes ár 20%-át számoljuk fel.

KEDVEZMÉNYEK:

Aki nálunk készíttette tetoválását:
24 hónapon belüli korrekcióra 10% kedvezményt adunk.

A tetoválás nem ajánlott:

– epilepszia esetén
– daganatos megbetegedés esetén
– cukorbetegség esetén
– véralvadás-gátló gyógyszer szedése esetén
– láz esetén
– ekcémás bőrfelület esetén
– bőrfertőzések esetén
– keloidra való hajlam esetén
– fém érzékenység esetén
– terhesség, szoptatás alatt

 

Egy régmúltba visszanyúló, keletről származó technika, melynek lényege, hogy egy apró pengére hasonlító mikro-tűsorral készítjük el a tetoválást. Az eljárás során a természetes szemöldök szőrszálaival megegyező vastagságú szálakat húzunk, “karcolunk” a bőrbe. A végeredmény annyira természetes, hogy szabad szemmel csak nehezen megkülönböztethető a tetovált szál a saját szemöldöktől. Az eljárás 90-120 percet vesz igénybe, a tetoválás tartóssága általában 1-1,5 év, de ez egyéntől függően változhat. Az ár tartalmaz egy korrekciót is, amelyre a tetoválást követő tizedik héten belül kerítünk sort. A pigmentek beépülése a bőrbe mindenkinél egyénileg változik, a korrekció után lesz végleges és teljes az eredmény.

 

A tetoválást követően két héten keresztül kerülendő a napozás, az uszoda és szauna használata. Az első hetekben a tetovált felületet fokozottan védeni kell az UV-sugaraktól, nem – vagy csak alig – érheti víz, tilos áztatni és dörzsölni, mert a pigmentek könnyen kimozdulhatnak a bőrből. Az eljárást követő négy hétben tilos a kozmetikai szemöldök festés. A tetoválást követően az általunk biztosított krémmel kell a felületet kezelni.

 

AZ ÁRLISTA 2018. JÚNIUS 1-TŐL ÉRVÉNYES. ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐEK.